A szanaszét cenzúrázott Rózsa Flores jelentés nyilvánosságra hozatalával a FIDESZ nem akart mást, mint a kedvenc Jolly Jokeréhez nyúlni. A Gyurcsányozás már hosszú idő óta jól bevált eszköz a birkamenet éberségének fenntartásához. Jó lehet az Összefogás egységének megingatásához is. Gyurcsány pedig csak magyarázkodjon tovább. Addig sincs módja Orbánról, az ő Simicskájáról, meg a milliárdos felcsúti gázszerelőjéről értekezni.

Ez volt a terv - csakhogy elkúrták. Nem kicsit, nagyon. Ilyen böszmeséget a Fidesz még nem csinált. Elég volt hozzá egy szál Mészáros Antónia, és Kósa Lajos az ATV-ben – majd kisvártatva Bayer Zsolt is a Magyar Hírlapban -- lelkesen kikotyogta, hogyhátizé mégsem a rádióból értesültek az őszödi beszéd tartalmáról. Megvolt nekik már korábban. Ők voltak azok, akik előállították és a sajtónak beadták az anyagot. Holott ezt évekig  tagadták. Hoppácska.

(Megjegyzem, a Fideszes ellen-elmélet képviselői, akik szerint Gyurcsány volt a szivárogtató, sose álltak elő semmilyen értelmes magyarázattal arra, hogy valójában mi értelme is lett volna annak, hogy maga Fletó intézze így a dolgot. Hogy mégis mi a fészkes francért állt volna neki érdekében, hogy a 25 perces szövegből ippeg azt a 8-10 mondatot vágják össze, amelyek arra alkalmasak, hogy a jónépet alaposan felbosszantsák, és a beszéd értelmét az ellenkezőjére fordítsák? Ha Gyurcsánynak úgy tetszett volna a szövege, miért ne csináltathatott volna egy neki tetsző módon szerkesztett verziót, hogy aztán aranykötésben, naív festményekkel kicsicsázva osztogassa hű népének, mint Orbán az "alkotmányát"? Miért ne mondhatta volna el az egészet akár újra - ott, akkor és úgy, ahogy ő akarta? A Ligetben, színházban, sportcsarnokban, falugyűlésen, a Parlamentben, vagy a Népstadionban? Egy szavába kerül, és a Népszabadság is simán lehozta volna. Miért lett volna akkora truváj neki ez a szivárogtatósdi? Mégis, mekkora baromnak kellett volna lenni ahhoz, hogy ezt valaki így tervezze meg? És mekkora baromnak kell ahhoz lenni, hogy ezt az agyrémet valaki tényleg elhiggye?  Sebaj -  emberek százezrei szépen benyelték ezt a maszlogot is. Nyilván, mert a Vezér ezt mondta... Gratulálok.)

 

2006 október.jpg

 

No jó. Hogy ki volt a szivárogtató, azt végül mégis megtudtuk. Akkor már csak az lenne a kérdés: kik álltak a 2006-os szeptemberi zavargások mögött, és pl. kinek köszönheti az október 23-i, Astoria előtti FIDESZ dzsembori méla közönsége, hogy miután vezérük szolgálati gépjárművével a helyszínről sietve elhajtatott, a narancs népe nyakába kapta előbb a náci banditákat, majd nyomukban a Köztársaság hol bénázó, hol túlbuzgó rohamrendőrségét. Erre is van adat bőven. Éppen csak ki nem szúrja a szemünket. Ott van pl. az amerikai nagykövet távirata, mely szerint Orbán kapcsolatot tartott fenn a szélsőjobbos tüntetőkkel. Vagy az a hangfelvétel, amelyen egy neonáci aktivista napokkal az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése előtt (!!!) arról beszélt hogy „készek lángba borítani Budapest utcáit”, „csatlakoznak a szeptember végére tervezett (!!!) tüntetésekhez” és „soha nem látott erőszakhullámot indítanak”.  „Rettegjen, anyázzon, nevessen– írta az Index akkor. Később pedig izomból kigúnyolta Debreczeni József könyvét is a 2006-os őszről, amely szintén nem illett bele az újbaloldalos mainstreambe, és így nevetség tárgyává kellett volna válnia. Érdekelne, hogy az akkori szerkesztők akarnak-e még mindig röhögni, vagy értik-e már, amit akkor nem. Ha esetleg még mindig nem, hallgassák meg, mit mondott Szilvásy György, egykori titokminiszter arról, hogy Fideszék pontosan mit cenzúráztak ki a jelentésből. 

Ami engem illet, nem hiszem, hogy a baloldal így tervezte volna – mégis lehet, hogy már megint Őszöd lesz a kampány egyik fő témája. Tudják mit? Nem is baj. Derüljön csak fény végre az egész disznóságra. Nem semmi igazságtétel lenne, ha Orbán ebül szerzett kormányzása pont úgy veszne el, ahogy jött. Őszöd miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ghostwriter.blog.hu/api/trackback/id/tr335833111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2014.02.26. 07:37:55

Moszkovitya tényleg ennyire hülye,semmihez nem ért sem ő sem a szektája,lopni csalni hazudni tudnak csak.

befano 2014.02.26. 07:39:58

Óh ! Te igen nagyon hülye, újrahasznosított hulladék . aki vagy.
Mért fokozod még mindig a szart? Hiszen a
beszédet nem Orbán mondta el TITOKBAN!!!
ahol állva tapsolt még az a Szanyi is, aki buggyant bolsi milliárdosnak nevezte nemrég
azt, aki az is... Nem is
a nyilvánosság előtt mondta el-mert ha ezt tette volna, már valóban rég elfelejtjük, mint annyi más hablatyolását. Arról már nem is akarok
szólní, hogy ő maga mondta a minap "ha
hozzánk kerül egy ilyen beszéd, mi is
ugyanígy járunk el"
Ha ez a ripacs visszamegy az altusz birodalmába, és végre belátja, milyen ocsmány politikus, most egy támadási
felülettel kevesebbet hagyott volna nekünk.

Doberdo 2014.02.26. 08:17:19

Árulkodó volt tegnap a belügyminiszter
zavart viselkedése. Össze-vissza beszélt
végül valami olyasmit hablatyolt, mely szerint a titkosszolgálati jelentések
nyilvánosságra hozása nem bűncselekmény.
Félnek a fideszes urak, nem kicsit, nagyon...

Satyala 2014.02.26. 08:57:00

@befano: Erre a "mi is így járunk el részről" egy linket pls. Te még mindig arról, a 10 perces, a Fidesz által összevágott anyagról beszélsz, holott már nagyon régen nem arról van szó. Minden normális embernek leesett hogy az az igazi nagy hazugság, és nem az eredeti 1.5 órás beszéd. Válassz ki egy tetszés szerinti Orbán beszédet, összevágok belőle egy néhány perces kis "összefoglalót", és az eredeti mondanivalótól függetlenül, azt hozok ki belőle amit akarok! A titokban mondta el részhez meg csak annyit hogy a Fidesz közgyűlések sem nyilvánosak! A szart meg a főnököd fokozta, hisz már senki nem foglalkozott Öszöd-el. Az hogy most visszaborult a fejére? Szar ügy...!

evelynn 2014.02.26. 11:01:11

@befano: A legegyszerűbb nagyon hülyének nevezni azt, aki más véleményt képvisel. Kedves kommentelő, nem ártana kicsit tiszteletteljesebb hangnemet használnod. Mert ez a stílus téged minősít.

Deák Éva 2014.02.26. 11:26:13

Evelynn!
Toportyánzsóti elvtársadnak is írtál a Miniszterelnök Úr hülyézése és kicsúfolása miatt???
Ez meg téged/önt minősít, de nagyon!!!!

program készítő 2014.02.26. 11:28:42

Hol található a 1,5 órás beszéd?,a vágott anyagot újra meghallgatva,azt kell mondjam ha a társaságnak beszélt akkor igen visszafogott.Ami hiányzik az a személyes döntések,azon egy pár néven kívül amit említ.

Lucky Larry Silverstein 2014.02.26. 12:58:30

gyurcsány ott virít az újraegyütt listáján, ami nagyon jó a fidesznek

Sixxfan 2014.02.26. 12:59:24

A jó k.... anyád a birka te népművelt barom!!!!!!!!!

HunMag 2014.02.26. 13:01:08

Szellem(NEM SZELLEMES !!!)író:

"Ebül szerzett kormányzás ebül vész el" valahogy az ebül szerzett kormányzás ebül veszett el, pontosabb, mivel ha valaki valamit ebül szerzett meg, az Fletó volt, amikor Medgyessi-t megfúrva lett a Böszme miniszterelnök, az ország "LEGNAGYOBB ÖRÖMÉRE"...

Doberdo 2014.02.26. 13:03:44

Az "ebül szerzett kormányzást" még a kutya is megugatja! Egy baj van, hogy amit a kutya igen, az ember nem biztos, hogy észreveszi.

PAPÓ38 2014.02.26. 13:06:34

Fleppnis Fletónak mennie kell, illetve kellett volna a közéletből az általa elmondott beszéd után. Most sem kellene itt lennie. Sajnos ez a magyar politikai kultúra: bármit lehet mondani következmények nélkül. Hazudni meg egyenesen kötelező. Aki nem teszi, azt kiveti magából a T. Politikus Közösség.

HunMag 2014.02.26. 13:07:52

@Doberdo: azért az is árulkodó, hogy Fletó bevallotta, hogy bár már nem volt hatalmon, az összesítő jelentés tartalmát ismeret, mivel "a jelentést valaki az asztalára tette, Ő meg beleolvasott..."

most vagy Fletó egy hazudozó elmebeteg,
vagy te vagy agyilag Doberdo...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.02.26. 13:17:11

Álljunk meg egy szóra barátaim!
3 mszp-s szivárogatta ki a beszédet a mai tudásunk szerint. Annyira körmönföontak voltak, hogy még a Rózsa Flores Eduardo nevű 007-es ügynököt is bevonták a dologba. Ezek után, mikor napvilágot látott a kiszivárogtatott anyag, a politikailag nem túl aktív "B-közép" annyira spontánul felháborodott, hogy elindult feldúlni a TV székházat. Akkor kérdem én, hogy ezt nem a kiszivárogtatók intézték? Miért pont személyesen Orbán? Az más dolog, hogy végül csak Orbán profitált belőle...

Szevasztok 2014.02.26. 13:23:59

@Deák Éva: "Toportyánzsóti elvtársadnak is írtál a Miniszterelnök Úr hülyézése és kicsúfolása miatt???"

A miniszterelnök úr (csupa kisbetűvel, mert így helyes) közszereplő lévén köteles eltűrni ha hülyézik.

gabuscica 2014.02.26. 13:26:37

"Holott ezt évekig tagadták" - valótlan. Kósa nem ismerte el, hogy ő tud róla.
Ebben a fröcsögő gyűlöletbeszédben szinte csak hazugság van.
"Ott van pl. az amerikai nagykövet távirata..." - ő maga tette megfigyeléseit, vagy ti súgtatok neki?
"hallgassák meg, mit mondott Szilvásy György, egykori titokminiszter" - ez tényleg rohadt fontos?

gabuscica 2014.02.26. 13:29:16

@Doberdo: aha, biztos rettegnek. Vinnyogva. Ti még mindig nem unjátok ezt a hihetetlen állatságot?

Old Shatterhand is Dead 2014.02.26. 13:36:08

sajn@evelynn: egy elvakult fidesz kretént semmi más nem minősíti jobban, mint a saját patetikus élete.
mert mit gondoljon az ember egy olyan kreténről, aki a saját akaratából csinált magából egy bio szavazócédulát, aki önként dobja el a személyiségét, akin annyira elhatalmasodott a kognitív disszonancia, hogy már képtelen józanul mérlegelni és csak fekete/fehérben tud gondolkodni.

még nem tudtam eldönteni, hogy az ilyen szerencsétlen sérült szarháziakat sajnálni kell, vagy megvetni.

én az utóbbi felé hajlok.

Kivlov 2014.02.26. 13:43:16

"A Gyurcsányozás már hosszú idő óta jól bevált eszköz..."

Az orbánozás sokkal régebbre nyúlik vissza. :D

röhögő 2014.02.26. 13:50:40

@befano: Látom olvasni azt nem tudsz. A kiszivárogtatásról van szó.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.26. 13:50:57

A felvételt Gyurcsány maga szivárogtatta ki, azaz az ő tudtával történt.

Gyurcsány (néhány maszopos) -> Floreszedvárdó (KAPU) -> fidesz -> sajtó.

Brády Zoltán a KAPU főszerkesztője azt mondta, hogy hiába nyüstölték őket a maszoposok, hogy menjen már le a felvétel, egyik sajtóorgánum sem akarta bevállalni, aztán így került a Fideszhez.
Hogy Gyurcsánynak és a maszopnak miért volt érdeke a kiszivárogtatás chuj know?
Talán csak a legendás bohóc elszámította magát és nagyobb lángot vetett az ügy, mint amivel ő kalkulált eredetileg.

elwood 2014.02.26. 13:53:57

kimaradt az az opció, hogy kikerült az anyag fideszhez, és fletóék azt akarták, hogy hamár kijön akkor inkább nekik jobb időpontban és megelőzőleg terítették az újságoknál.

nyelvezete alapján nyilván belső használatra beszélt, és utólag sem akarhatta nyilvánosságra hozni.

a fidesz meg nyilván tudott róla, és megvolt a riadólánc a balhé szervezéshez. nekem életszerűtlennek tűnik, hogy pár órával a kikerülés után az ultrák egymást kezdik hivogatni, hogy jönnek pestre, összedobják a benzinpénzt a buszra ...

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.26. 14:03:31

@elwood: bírom az ilyen beteges gondolkodást. Akkor elemi felháborodás volt, az vitte az embereket az utcára, nem kellett hozzá szervezés. Így aznap, mikor ügy kiderült az emberek békésen és spontán gyülekeztek a Kossuth tér környékén. Tudom mivel én is ott voltam. Aztán másnap volt a balhé, ami nem volt a fidesz érdeke. A fidesz éredeke az volt, hogy az őszödi beszédről beszéljen a jónép (meg a külföld) és ne a balhékról, amiért épp a fideszt lehetett hibáztatni (mind a mai napig mellesleg, lásd e blog.) Ez akkor egyfajta elterelés volt.
Talán nem volt jó ötlet a fidesznek most a választási kampányban felmelegítetni őszödöt.

Zsuzsanna Heltai 2014.02.26. 14:07:21

@HunMag: Hol hallotta ezt a hülyeséget, h Gyurcsány fúrta meg? Tévedés.Az SZDSZ.

Zsuzsanna Heltai 2014.02.26. 14:13:05

eNNYIRE NEM VOLT ELŐRE SZERVEZETT,pontosan időzített a "spontán hazafiúi felháborodás" !Zentai Péter újságírónak egy angol tv riporter 1 héttel a tervezett felbolydulás előtt szólt, h a magyar hírtv már meghívta őket az eseményre, mondván: igen érdekes dolgok fognak a hét végén történni Budapesten, a Kossuth téren. Sokan dicsekedtek is vele fideszesek, h ők már előre tudtak a 17-re időzített zavargásról!

Remete 2014.02.26. 14:26:41

Agymosott viktoriánusok!

A beszéd 25 perces volt. Ebből összevágtak néhány terhelő mondatot. Köztük van a minden második FIDESZ-es véleménynyilvánításban egyébként pontatlanul elhangzó "hazudtunk reggel, délben meg este" változat. A pontos szövegből:
"E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. Nem akarom tovább csinálni."
Milyen érdekes hogy a közvetlenül követő zárómondat ami a beszéd lényegét jelenti, valahogy kimaradt.
Ez egy olyan ország ahol ha valaki kijelenti, hogy befejezi a hazudozást,az hazaáruló gazember. Aki pedig a másik szövegét kiforgatja és azt felhasználva utcára vezényli a csőcseléket, veszélyeztetve az államrendet, valamint kijelenti, hogy soha nem hazudik és folyamatosan azt teszi, az imádni való megváltó. Maga a Messiás! Szegény Magyarország! Szegény magyarok!

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.26. 14:35:56

@Remete:
"E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. Nem akarom tovább csinálni."

Innen hiányzott még egy egyszavas mondat. "Lemondok."

Loptam reggel éjjel meg este, nem akarom tovább csinálni. Akkor most ez így rendben van, nem is tartozik a tolvaj büntetőjogi felelősséggel?

Ja és olvastam a teljes beszédet, továbbá aznap mikor az ügy kiderült, Gyurcsányi végigjárta az összes tévécsatornát, végighallgattam őt is egy Kossuth tér melletti kocsmában ülve sokadmagammal.

dr kíváncsivagyok 2014.02.26. 14:37:54

A HANGSÚLY EZEN VAN :

" Vagy az a hangfelvétel, amelyen egy neonáci aktivista napokkal az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése előtt (!!!) arról beszélt hogy „készek lángba borítani Budapest utcáit”, „csatlakoznak a szeptember végére tervezett (!!!) tüntetésekhez” és „soha nem látott erőszakhullámot indítanak”. "

TELJESEN MINDEGY , HOGY KI SZIVÁROGTATOTT.
A KÉRDÉS MOST MÁR AZ , HOGY KI SZERVEZTE A CSOCSELÉK TÁMADÁSÁT A TV SZÉKHÁZ ELLEN !!!!???
Csak nem Orvbán ?
Tuti !
Akkor viszont buntetjogi kovetkezményei lesznek !!!!

Doberdo 2014.02.26. 14:38:31

@HunMag: Na de mi köze van Fletónak a Fidesz-kormányhoz ?(Én Orbánt hazugabbnak tartom. Persze az lehet,hogy ügyesebb...)

dr kíváncsivagyok 2014.02.26. 14:40:52

@greatwideopen:
"Talán nem volt jó ötlet a fidesznek most a választási kampányban felmelegítetni őszödöt. "

De bizony jó otlet volt...most tisztábban látunk a zavargások szervezését illetoen !
Egyre nyilvánvalóbb , hogy Orvbán szervezte a csocselék zavargásait !!!!

xva4000 2014.02.26. 14:42:41

@Remete: Szeretett DK-s barátom, pontos szöveg alatt érted az eredetit vagy a már Feri által átírtat? (tudod, amiben átírta blogján az elmúlt 4 évet 16-ra utólag, mintha nem létezne hangfelvétel vagy valami)
Kijelentette ugyan hogy befejezi a hazudozást csak éppen valahogy azóta sem sikerült.

Doberdo 2014.02.26. 14:45:25

@gabuscica: 13.29-re. Javaslom hallgasd meg a belügyminiszter tegnapi szánalmas nyefegését. Ha érted egyáltalán, akkor arról is beszélt, hogy az állambiztonsági
dokumentumok nyilvánosságra-hozásával ő
(mármint a miniszter) nem követett el
büncselekményt. Freudi elszólás volt a
részéről. Nagyon félnek az urak.

xva4000 2014.02.26. 14:47:45

@dr kíváncsivagyok: Nofene. Emlékszem, múltkor még "Debil" és "Gyík" szervezte.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.26. 14:48:42

@dr kíváncsivagyok: Ez a blog bizonyítja, hogy sűrű ködben úsztok. Beidéztem Brády Zoltánt ő a leghitelesebb forrás a kiszivárogtatást illetően. Nem csak ATV-t kell nézni, meg egymást önkielégíteni, mert megint rá fogtok bacni, mint 4 éve.
Mint, ahogy írtam a TV ostrom és az azt követő zavargások nem a fidesz érdeke volt, ugyanis az terelte el a figyelmet magáról az őszödi beszédről.
Ettől függetlenül a politikában minden meglehet, még az is amit mondasz, csak aztán nehogy megint koppanjál, mert ha feltesszük a kérdést, hogy cui prodest, a válasz egyértelmű.

csak egy néző 2014.02.26. 14:49:58

@FrankDrebin2:
"A jó k.... anyád a birka te népművelt barom!!!!!!!!!"
Köszönjük, hogy memutattad anyukádat.

Trackers 2014.02.26. 14:51:32

Semmilyen ellentmondás nincs se a nyilvánosságra hozott információk, se a Fideszesek mondataiban.

Minden tudható információ szerint az MSZP szivárogtatta ki a Fidesznek (is) a beszédet, majd a Fidesz a sajtónak.

Ezt derül ki a jelentésekből, és nyilatkozatokból egyaránt.

Kivéve Gyurcsányt és Szilvássyt.
De akik nekik hisz, a történtek, az előzmények, az utózmányok, és a nyilvánosságra hozott adatok fényében, az menthetetlen.

Trackers 2014.02.26. 14:54:44

@dr kíváncsivagyok:

Nem nagyon kellett szervezni az Öszödi beszéd után semmit.

A megvetés innentől kezdve a magyarok részéről örökké szól, már ami Gyurcsányt és bandáját illeti.

Cserébe viszont tudjuk, hogy a beozonosíthatatlan rendőröket Gyurcsányék uszították a népre, az azonosítókat levetető főkapitányt kitüntették, a börtönbe meztelenre vetkőztetve alázták a foglyokat.

Erre Janukovics is csettintene.

zoli_ 2014.02.26. 14:59:12

Csak elég a "fradi szurkolókat" megnézni, akik önként és dalolva rohantak megvédeni a PÁRT székházát, azoktól a csőcselék üldögélő diákoktól, akik se embert se Istent (=orvánviktor) nem tisztelnek.
Rohadt libsibolsi bagázs, van bőr a pofátokon a békésen követ dobáló igazhitű magyarokat gyűlölni? Ti akik rohadt szemét tetű geci aljas gyűlölködők vagytok???? Fejbe kellene titeket lőni, meg lesavazni ti rohadt szemét gyűlöletkeltők. Van pofátok libások, hogy rohadnátok meg mind! Meg a zsidók és a cigányok is, ti szemét rohadt uszító banda!

tibike3 2014.02.26. 15:01:02

@befano: Nem fáj az a nagy sötétség a fejedben?? Vagy már hozzászoktál?

Pamuk 2014.02.26. 15:05:04

A birkamenet annyira lejárató módja egy rendes nemzeti kezdeményezésnek...

Helyesen... bégement... :)

elwood 2014.02.26. 15:05:39

@greatwideopen: "Akkor elemi felháborodás volt, az vitte az embereket az utcára"

azért voltak ott buszok is. azt nem a felháborodás hajtja.

ob.szerver 2014.02.26. 15:05:40

@dr kíváncsivagyok:

"KI SZERVEZTE A CSOCSELÉK TÁMADÁSÁT A TV SZÉKHÁZ ELLEN !!!!???"

Az, hogy ki szervezte, soha nem volt kétséges.

Azóta viszont két fontos, korábban nem ismert részlete a kirakónak már a helyére került:
- a fidesz hazudott arról, hogy nem ismerték előzetesen a beszédet
- a fidesz és a futballhuligánok kapcsolata

A dologról túl sokan tudnak, így lesz még több is. És előbb-utóbb teljes lesz a kép.

csak egy néző 2014.02.26. 15:09:38

@dr kíváncsivagyok:
Az is csak a véletlen műve lehet, hogy 4- kor játszottak le a rádióban és, már akkor ott volt a TV székháznál a HIR tv-s kocsi Császár Attila (hurrá ez már igazi forradalom et ) a nagyszerű riporterálvány. Az is csak véletlen, hogy Viktor előtte gy héttel ellátogatott a fradi B középhez. Mondjuk az igéretét betartotta, nem soká kész az új fradi stadion is. Az, hogy Kósa 20% Lujó a saját hazugságaiba úgy belegabajodott, mint koldus a rongyaiba, az mar nem is meglepő. Azt hiszem lenne pánik mindket oldalon, ha feloldanák néhány akta titkosítását. Kiváncsi lennék pl Pintér olajos elvtárs magyarázatára is, vagyonát illetően. Vagy a gázszerelő zseni vagyonnyilatkozatára.
De, hogy megtudjuk az igazságot, arra annyi az esélye van a népnek, mint, hogy mélyen egymás szemébe nézzen a Terrorpláza igazgatója Schmidt Mariska és a pöttyös segű Unortodox Eltolcsy Gyurci.

[megmondoember] 2014.02.26. 15:16:01

@FrankDrebin2: "A jó k.... anyád a birka te népművelt barom!!!!!!!!! "
Ezek szerint talált, sebzett. Mondjuk tényleg birka az aki önként magára veszi, hogy birka, majd megreklamálja, hogy ő nem az.

Gérard Duchemin 2014.02.26. 15:18:34

@[megmondoember]: Döbbenetes, hogy a fidesz-funok túlnyomó többsége milyen alulművelt, és ostoba. Szégyenletes az a párt, melynek támogatói bázisában a futballhulligánok fontos szerepet játszanak.

morpho 2014.02.26. 15:23:27

Azok a huligánok, akik a Szabadság téri balhé főszervezői voltak, később mind a fidesz holdudvartól kaotak zsíros állásokat. A stadionokat is nekik építik. Pont a fradinak és a Debrecennek kellett stadiont építeni... Milyen érdekes. Orbán amúgy hálás típus, ez az egyetlen jó
tulajdonsága. Az meg csak hab a tortán, hogy a CÖF néhány prominense hírtelen ott terem a Szabadság téren, a Hír tv meg fel van készülve és élőbem közvetíti az egészet...Ez nyilván mind véletlen, vagy Gyurcsány intézte...nyilván..

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.26. 15:36:48

@morpho: Olvasom ezeket az elmebeteg hozzászólásokat és jól szórakoznék rajta, de mégsem tudok önfeledten nevetni.
Mondd mi lenne a dolga egy tévének, mint az, hogy tudósítson a lényeges eseményekről? Nagyon helyes,hogy a HírTV ott volt. Tudod a szabadságtérre átmentek a kossuth térről. Elég baj egyébként, hogy a többi tévé nem volt ott, noha az egész tér úgy nézett ki, hogy előn néhány idióta ostromolta a kaput, hátul pedig sokan - köztük balos véleményformálók és más televíziók médiaszemélyiségei - ott vihorásztak.

dr kíváncsivagyok 2014.02.26. 15:40:25

@greatwideopen:
"Mint, ahogy írtam a TV ostrom és az azt követő zavargások nem a fidesz érdeke volt, ugyanis az terelte el a figyelmet magáról az őszödi beszédről."

Oly hulye vagy , hogy már sajnállak...

Tehát szerinted jobb egy zavargás,..mint egy kis szófosás ?
Ecceru vagy , mint Kósa Lali...

dr kíváncsivagyok 2014.02.26. 15:40:53

@greatwideopen:
"Mint, ahogy írtam a TV ostrom és az azt követő zavargások nem a fidesz érdeke volt, ugyanis az terelte el a figyelmet magáról az őszödi beszédről."

Oly hulye vagy , hogy már sajnállak...

Tehát szerinted jobb egy zavargás,..mint egy kis szófosás ?
Ecceru vagy , mint Kósa Lali...

dr kíváncsivagyok 2014.02.26. 15:43:38

Kulonos viszonyt ápol a Fidesz a gyilkosokkal,...egyet nemzeti hossé tett , a tobbit meg székhaz-orzésre használ !
Van erkolcsuk... moráljuk !

dr kíváncsivagyok 2014.02.26. 15:45:26

@greatwideopen:
" Elég baj egyébként, hogy a többi tévé nem volt ott, "

Sajnos oket nem értesítették elore ...egy héttel...

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.26. 15:49:19

@dr kíváncsivagyok: "Tehát szerinted jobb egy zavargás,..mint egy kis szófosás ?"

Látod Gyurcsány valószínűleg így gondolkodott.

fehérfarkas 2014.02.26. 15:51:50

@greatwideopen: "Ja és olvastam a teljes beszédet, továbbá aznap mikor az ügy kiderült, Gyurcsányi végigjárta az összes tévécsatornát, végighallgattam őt is egy Kossuth tér melletti kocsmában ülve sokadmagammal."

Elég gazdagok lehettetek ti "spontán felháborodók", ha egy Kossuth tér melletti kocsmába ültök be hétvégente. Az ország egyik legdrágább része a Budai várnegyed után.
Azon a környéken sarki lebujok és talponállók nincsenek.
Ebből az következik, hogy vagy hazudsz, vagy pedig a Fidesz frakció egyik alkalmazottja vagy (és voltál már akkor is).
(persze lehetnél még bankár, bróker, stb arról a környékről - de azoknak nem szokások kimenni az utcákra felszednei az utcaköveket és a rendőröket dobálni velük, és TV székházat meg autókat sem szokásuk felgyújtani;
úgyhogy kizárásos alapon, vagy hazudsz, vagy pedig már akkori is a Fidesztől kaptad a fizetésedet, különben nem engedhetted volna meg magadnak, hogy Budapest 2. legdrágább környékén iszogassál hétvégente)

fehérfarkas 2014.02.26. 15:57:02

@dr kíváncsivagyok: "
TELJESEN MINDEGY , HOGY KI SZIVÁROGTATOTT.
A KÉRDÉS MOST MÁR AZ , HOGY KI SZERVEZTE A CSOCSELÉK TÁMADÁSÁT A TV SZÉKHÁZ ELLEN !!!!???
Csak nem Orvbán ?
Tuti !
Akkor viszont buntetjogi kovetkezményei lesznek !!!!"

Nem Orbán szervezte - ő csak jóváhagyta.
Szerintem a szervezést a Fradi B közép vezetője csinálta. Hiszen ki is a Fradi B közép vezetője? Kubatov Gábor, a Fidesz jelenlegi pártigazgatója (aki egyébként a listáiról is elhíresült).
Kik is őrzik a Fidesz székházát? Tán csak nem a Fradi B közép tagjai, akik tavaly egyetemista fiatalokat akartak agyonverni (amikor azok a tandíj és az Alkotmánymódoítások elleni tilatokzásul bementek tüntetni a Fidesz székház udvarára)?

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.26. 15:59:13

@fehérfarkas: "persze lehetnél még bankár, bróker, stb arról a környékről - de azoknak nem szokások kimenni az utcákra felszednei az utcaköveket és a rendőröket dobálni velük, és TV székházat meg autókat sem szokásuk felgyújtani;"

Bizony nem szokás. Ugyanis az őszödi beszéd kiszivárgásának napján nem is volt semmilyen rendbontás, az másnap volt.

"Elég gazdagok lehettetek ti "spontán felháborodók", ha egy Kossuth tér melletti kocsmába ültök be hétvégente. Az ország egyik legdrágább része a Budai várnegyed után.
Azon a környéken sarki lebujok és talponállók nincsenek. "

A Nádor utcában jártál-e?

"különben nem engedhetted volna meg magadnak, hogy Budapest 2. legdrágább környékén iszogassál hétvégente"

Oszt ugyan már kétlem, nem az a legdrágább hely a városban. A második legdrágább se.

fehérfarkas 2014.02.26. 16:14:55

@greatwideopen: "Bizony nem szokás. Ugyanis az őszödi beszéd kiszivárgásának napján nem is volt semmilyen rendbontás, az másnap volt."

Ne terelj, nagyon jól tudod mire vonatkozott a hozzászólásom. Átlagfizuból az emberek nem a Kossuth tér mellett kocsmáznak hétvégente. Átlagfizuból az úgyanis túl drága.
És mivel te az írtad, hogy "aznap mikor az ügy kiderült, Gyurcsányi végigjárta az összes tévécsatornát, végighallgattam őt is egy Kossuth tér melletti kocsmában ülve sokadmagammal".
Itt buktál le. És valószínűleg a hozzászólásaid többi része is ennyire hiteles.

De nem bántalak, mert megértem, hogy a kedvenc Viktorodat és Fideszedet akartad csak védeni - csak elqrtad. Nem kicsit, nagyon. Ekkora böszmeséget fidesznyik kommentelő még nem csinált.
(egy vidékinek még be tudod adni, hogy a Kossuth tér reli van olcsó csehókkal és kocsmákkal, de azért a blogok kommentelői között Budapest belső kerületeiben lakó és dolgozó emberek is akadnak, akik nagyon jól ismerik hol milyen árak és kocsmák vannak;
és a Kossuth tér melletti kocsmák árszínvonala nem az átlag magyar fizetésből élők számára van méretezve;
úgyhogy ha te hétvégente ott szokták a haverjaiddal többedmagaddal kocsmázni, akkor te messze az átlag feletti fizetéssel rendelkeztél már akkor is;
csakhogy TV felvételek alapján nem a messze az átlag feletti jövedelemmel rendelkezők mentek ki "spontán tüntetni")

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.26. 16:22:56

@fehérfarkas: "Ne terelj, nagyon jól tudod mire vonatkozott a hozzászólásom. "

A hozzászólásod totál hülyeség. Mivel nincsenek érveid, ezért személyemben támadsz. Azt állítottad, hogy a bankárok nem dobálnak kockaköveket, hát nem is - válaszoltam - mert aznap nem volt rendbontás.

Átlagfizuból az emberek nem a Kossuth tér mellett kocsmáznak hétvégente. Átlagfizuból az úgyanis túl drága. "

Egy nádorutcai kocsmát egy átlagfizus nyugodtan megengedhet magának.

" TV felvételek alapján nem a messze az átlag feletti jövedelemmel rendelkezők mentek ki "spontán tüntetni")"

Nem a B közép ment tüntetni, hanem valószínűleg a középrétegek, mert métoldágteljes nyugodt összejövetel volt az első nap. Aztán később -ha jó emléxem - másnap volt a TV ostroma B középpel, de ott is hátul a közép- és felsőrétegekből való figurák voltak, többen ballibsi véleményformálók. Ott vihorásztak. Viszont ezt már én is csak a hírtvn láttam, nem vagyok híve az erőszaknak nézőként sem.

Occam beretvája 2014.02.26. 16:41:33

@greatwideopen: Basszus te leállsz vitatkozni arról egy hiszterolib trogloditával hogy milyen kocsmát engedhetsz meg magadnak.Mi a fax köze van hozzá?Honnan tudja hogy mennyi a fizud.
Lehet hogy nincs is.Nyertél a lottón vagy
eltart a barátnőd mert olyan szép vagy, esetleg támogat a joint, vagy jól ismered Ferenc testvért meg a lófejű Szilvásit és együtt privatizáltatok.Ne vitatkozz idiótákkal - A végén lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal

fehérfarkas 2014.02.26. 16:44:55

@greatwideopen:

És Nádor utcai melyik végin? :D :D :D
Most adok időt, hogy kiguglizzad a Nádor utcai kocsmákat :) Csak arra vigyázzál, hogy amit kiguglizol, az pontosan ugyanaz legyen mint 2006-ban is.

fehérfarkas 2014.02.26. 16:47:51

@Occam beretvája: " Basszus te leállsz vitatkozni arról egy hiszterolib trogloditával hogy milyen kocsmát engedhetsz meg magadnak.Mi a fax köze van hozzá?Honnan tudja hogy mennyi a fizud."

Én nem tudom mennyi a fizuja, viszont azt tudom milyen árak vannak a "Kossuth tér mellett", mivel 6 évig ott dolgoztam a környéken az egyik irodaházban.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2014.02.26. 16:52:23

@Occam beretvája: Nem győztek ők! Csak egymást körbeszopják és az a baj, hogy ettől elhiszik, hogy igazuk van. (Persze ez az ő bajuk, aztán majd rínak, ha Vityának (az Orbánnak) megint 2/3-ada lesz. ) Valójában rohadt kevesen vannak. Lehet, hogy egy személy húzódik meg a sok ilyen-olyan nick mögött.
De igazad van, hogy ezek a hozzászólások már lesüllyedtek az Amerikai Népszava szintjére, ami azért nem volt túl nehéz, mert maga a poszt is nagyon mélyről indított.
Az anyagi helyzetemről meg nem árultam el semmit, mert semmi köze hozzá, csak középrétegekről beszéltem, meg átlagfizuról, de lehet, hogy már ezt se kellett volna.

evelynn 2014.02.26. 16:54:34

@Old Shatterhand is Dead:
Pontosan ezen dilemma előtt állok én is. Döntésem szintén a "nem" felé hajlik.

Occam beretvája 2014.02.26. 17:03:48

@greatwideopen: OK.Azt írta hogy 6 évig dolgozott egy közeli irodaházban, ami mert miért ne vélelmezhetném, a Fehér ház volt.
A beosztott kormányőri fizujából meg drágának találta a környéket.Viszont ezt kompenzálhatta hogy naponta testközelből láthatta a táncos komikust és sleppjét.
Egyébiránt meg vannak vagy húszan harmincan, és vagy 80-100 nicken vívják
a reménytelen harcot mint Onoda Hiroo az
utolsó japán harcos.

2014.02.26. 17:11:35

@befano: Shalom barátom! Remélem életben foglak találni, hogy beszélgessek veled. Aztán meg ki tudja...

evelynn 2014.02.26. 17:36:47

@Deák Éva:
Kedves Deák Éva!

Töredelmesen bevallom, hogy figyelmetlen voltam, és az ön által bírált bejegyzés elkerülte a figyelmemet. Most, hogy felhívta a figyelmemet rá, újabb vallomással tartozom. Lehet, hogy bennem van a hiba, de magamtól rá nem jöttem volna soha, hogy nevezett hozzászóló a miniszterelnökről ír. Sajnos gúnynevek terén elég szegényes a fantáziám.
Viszont felmerült bennem egy kérdés: ha ön tudta, hogy ki áll a gúnynév mögött, akkor miért engem hibáztat? Miért nem ön válaszolt az illető kommentjére a saját véleményét bátran vállalva? Inkább engem von felelősségre, hogy miért nem védtem meg a miniszterelnököt. Kicsit sem disszonáns a dolog önnek? De hagyjuk is...
Én kérek elnézést.

Szűcslaci 2014.02.26. 18:43:08

Bátran birkázik Mr. Nicknév, jaj, pulizertet neki, hamar, hamar! Nem vagyok semmiféle cenzúra híve - de a felelősség nélkül leírt szavaké sem.

toportyánzsóti 2014.02.27. 06:54:37

@Deák Éva: Csuti csüngőhasút saját seggszájkodása minősíti,csak te ezt nem akarod felfogni narancsvaksi.

Deák Éva 2014.02.27. 10:38:35

toportyánzsóti:
Szerintem a hülyézés mindenki minősít.
Mellesleg nem vagyok sem vörös, sem zöld, sem narancsvaksi. A hülyézés minden oldalon bunkóság.

gyurban 2014.11.29. 08:31:51

Az emberek már nem is tudják hova kéne állníuk !!!Mindenki politizál,ki-költöznek az utcákra,"hangos a tér ha nincs miböl egyél" !!!Mindenki pofázik csak az a fontos,h.ne tudják meg ki a másik !!!
süti beállítások módosítása