'Oszt jónapot - 2014

2013.09.29. 09:18

A bajai balhéból nyilván rengeteg tanulság adódik És, nyilván, a legtöbbet senki sem fogja levonni. Vagy ha le is vonja, nem fog aszerint cselekedni. De azért lássuk:

Az első, legkézenfekvőbb következtetés természetesen az, hogy a Fidesz sajátos „’oszt jónapot” technikáját a választások lebonyolítására, melyet legalább azóta tökéletesítenek Orbán elvtárs „fiatal” „demokrata” generációi, hogy Kubatov elvtárs még oviba járt, 2014 tavaszán is be fogják vetni. Minden egyes szavazókörben. Mert nem is tudnak másképpen.

A második következtetés az – mintegy az elsőből következően – hogy ezúttal az ellenzéknek is meg kell szerveznie magát. No, nem azért, hogy a nyugdíjas néniket megbuszoztassák akkor is, ha már rég nincs mire felszállni a Gyulabérlettel. Hanem azért, hogy a szavazás napján láthatóan legyenek ott, és tudassák minden Fidesznyikkel, hogy figyelik a mancsukat, és semmilyen csalás nem marad kiderítetlen. Mondjuk – húzzanak mind egyforma, pl. neonzöld pólót és legyenek az utcán. Az összes szavazókör előtt. És dokumentáljanak mindent.

A harmadik az – mintegy a második előfeltételeként – hogy most a mandátum-kiszámolósditól, zenélőszékesditől függetlenül szükség van mindegyik baloldali párt minden helyi aktivistájára, de tényleg. Akkor is, ha pesti főnökeik főműsoridőben nem szívesen mutatkoznának együtt. Időben össze kell tehát ültetni a helyi csapatokat, és egy közös stábot kell csinálni. Ha másra nem, hát arra, hogy őrizzék a szavazóköröket.

A negyedik az, hogy ennél a sztorinál semmi sem bizonyítja jobban: minden egyes állampolgár minden egyes szavazata tényleg számít. Fényes bizonyítékként ott volt a Gore – Bush sztori, amikor tizenakárhány rövidgatyás amcsi atyafin múlt, hogy ki lesz a szabad világ vezetője. Igaz, Florida messze van. Ott volt persze Szabó György választókerülete Borsodban, ahol meg 1-2 emberen, többször is. De ki az a Szabó György?

Baja viszont itt van, friss, és nagyjából mindenki odafigyelt. Ha ezzel nem lehet ráébreszteni a magyar szavazót, hogy annál nagyobb ökörséget, miszerint „ezek mind lopnak, ezért el se megyek”, nem gondolhat, és nem tehet. Mindegy, hogy azért, mert ő rettentően okos, fiatal, szép új csillogó bringája van, és hipszternek képzeli magát. Vagy azért, mert öreg, alulképzett, az ócska drótszamarán épp a nemzeti italboltból tántorog hazafelé, és alkoholmámorban képzeleg. Vagy azért, mert csak úgy szimplán elege van, már nem képzel semmit, nincs is biciklije, és ettől érzi magát felmentve. A Kubatov elvtárs kommandói pont az úgyomond „csendes többség” passzivitásából élnek. És röhögnek a markukba.

A bajai aktivistáknak riszpekt. Ez tényleg szép munka volt. A kedves szavazók pedig - Baján innen, Baján túl - ha kell, kezdjék meg az edzést, hogy aznap biztosan odaérjenek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ghostwriter.blog.hu/api/trackback/id/tr375538956

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Túlélőkészlet választások utánra 2014.04.07. 10:18:36

Most hogy indul a Második Négyéves Terv, a Vincentblog fontosnak tartja, hogy hasznos életvezetési tanácsokkal lássa el a tegnapi eredmények iránt azért nem annyira lelkes olvasóit. Lássuk be, nem lehettek olyan vérmes reményeid, de ha mégis elmulas...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.09.29. 11:09:22

Első következtetés az hogy a fityusz tudja nagy szarban van,különben nem vetette volna be a zseniális láncszavaztató uzsorás vajdáját.Tavaszig már csak a hangerőt tudják növelni amivel csak tovább sulyosbítják a helyzetüket szegények.

Dezső Németh 2013.09.29. 13:27:54

@toportyánzsóti:
Csak egy baj van: AZ a választási törvény, aminek alapján Baján csak csalással tudtak nyerni, 2014-ben MÁR NEM LESZ ÉRVÉNYBEN, mert előrelátóan a mocskos gazemberek azt más törvényre változtatták, amiben nincs ajánlószelvény, nincs kampánycsend, nincs CSALÁS, mert ezek az apróságok MÁR nem szerepelnek ABBAN a törvényben...

2013.09.29. 13:55:25

a faszér nem lehet megakadályozni, hogy kivigyék a szavazólapot a heyiségből, mondjuk sípoló kapuval, mint a zokniboltban

panelburzsuj 2013.09.29. 14:59:48

@h.kovacs:

Te tudsz arról pontosat, hogy most Baján láncszavazás történt, vagy "illegális mozgósítás"?

Mert nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi: olyanokat is elcipeltek szavazni, akik maguktól nem mentek volna.

kublerek · www.vasalobolt.hu 2013.09.29. 15:13:32

Lessz itt még hadd el had!!! Egész európa rajtunk röhög, hogy az ellenzék még ilyen feltételekre sem mondja azt, hogy NEM mert bojkottáljuk a szavazást mert egész egyszerüen nem lehet eredményes a szavazás.

kublerek · www.vasalobolt.hu 2013.09.29. 15:15:07

Ez már olyan mértékü torzitás a választási rendszeren ami nem lehet tisztességes egy EU-s országban.

2013.09.29. 15:19:09

@panelburzsuj: ja persze, előzékenyen elvitték őket szavazzanak akire akarnak

panelburzsuj 2013.09.29. 15:24:13

@h.kovacs:

Nekem még az se világos, hogy otthonba dugott öregasszonyból, vagy dádéból szállítottak-e többet.

Mitzimackó 2013.09.29. 17:29:05

csak tán nem az előző "first lady" shittpajáné makrancos katika ugrabugrál a klippen? :-)

toportyánzsóti 2013.09.29. 19:17:30

@Dezső Németh: Nem a fuvarozás a lényeg,hanem a láncszavazás.Azt is meg lehet könnyedén buktatni.Úgyhogy semmi gond,saját kardjukba lesznek döntve a spermák.

szárny 2013.09.29. 19:41:09

@toportyánzsóti: Én 2014-re is azt mondom, amit a 32-es körzeti megismétlésre: most majd meglátjuk.

Tudom, a Kékcédula Atyjának fattyai majd most is, meg 2014-ben is csalást fognak ojvékolni.

De egyvalamit ne felejtsenek el, tisztelt libsybolsi feleim, mégpedig a 2010-es választások EGYÉNI eredményét. Amelyben a 176 helyből 175-öt a Fidesz-KDNP jelöltjei nyertek el; s a többi egyen osztozkodott az összes többi párt az MSZP-től Dávid Ibolykán és az LMP-n keresztül a Jobbikig.

Úgyhogy, tisztelt elvtársak, ha pusztán a MNÉP dönthetett volna, akkor most 1 azaz EGY angyalföldi műproletár ülne a magyar Parlamentben. Erre szíveskedjenek gombot varrni, mielőtt itt tömegnek tüntetik föl magukat...

Dezső Németh 2013.09.29. 19:51:55

@toportyánzsóti: Ötletem nekem is lenne, hogy mit és hogyan lehet megakadályozni, de egy fos banda hozza a törvényeket, amelyik nem hajlandó az észérveket elfogadni, mert azok ellene játszanának...

kela-bá 2013.09.29. 20:57:46

Egy valamire figyeljenek emberek ! Az egészségükre, egészségükre !

bgp 2013.09.29. 21:00:45

A figyelés semmit sem ér. 2014-re legalizálták ezt a fajta választási csalást. Ott számolták el, hogy idén még nem volt életben a szabály. Csak nem értem miért nem visszamenőlegesítik, ahhoz értenek.

Ludovikás Levente 2013.09.29. 21:03:17

Ennyit lihegni egy 500 szavazatos vidéki koszfészek körzeten, egyetlen önkormányzati mandátumon ami 1 évre szól, és addig se változtat semmin

Ebből látszik mennyire improduktív szarkeverés a pártpolitika

Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!

Sir Galahad 2013.09.29. 21:08:04

Tény: a Fidesz most a bíróság szerint jogsértést követett el. Ezen nincs mit magyarázni. De most komolyan: a szerző azt hiszi, hogy például a szavazók szervezett szállítása a Fidesz specialitása? Álnaiv vagy hülye, esetleg amnéziás? Jó reggelt!

cellular 2013.09.29. 21:10:54

@szárny: Ha meg csak a fideszre lehetett volna szavazni, akkor még annyi szoci se került volna be. Ha meg csak rám, akkor valószínűleg egyedül virítanék a parlamentben.

Nem véletlenül van lista, és nem csak egyéni. A választásnak valami olyasmi a célja, hogy felmérje a szavazók pártszimpátiáját, és ezt a lehető legpontosabban tükrözze vissza a parlamenti bejutó képviselők személyében.

Például van 4 jelölt egy körzetben. Nagyon kis eltéréssel közel egyenlő szavazatot kapnak. tegyük fel, hogy a szoci kapja a legtöbbet, mondjuk 2 szavazattal. Ez azt jelenti, hogy a szavazatok alig több, mint 1/4-ét birtokolja. Innentől a szavazópolgárok 3/4-ét nem képviseli senki. Na erre van kitalálva a lista.

De persze egy valódi demokráciában lenne ez torzítás-mentes. Itthon sokan nem is akarnak olyan igazi demokráciát, hanem ezt a félig-meddig valamit. Persze ezt még nem merik kimondani nyíltan, ezért önmagukat állítják be nagy demokratának.

De látszik már a változás. Hamarosan a demokrata lesz a bűnbak, mert egy erős kéz fog kelleni, aki átviszi az akaratát a törvények felett is. Mert így lehet majd 1-ről a 2-re jutni. A törvények, jogszabályok, EU, szerződések, mind-mind csak akadályok. Gonosz akadályok.

cellular 2013.09.29. 21:16:33

@Sir Galahad: A szerző tudtommal nem írt semmi ilyesmit. Csak annyi történt, hogy számszerűen több ilyen csalásról van papírja a fidesznek, mint a többieknek. Hogy ez jelent-e valamit? Azt mindenki eldöntheti. A szimpatizánsok vagy a bíróság döntését fogják tévedésnek, vagy direkt rossznak ítélni, vagy amit most te is csinálsz, relativizálni. Mert ha a másik is csal, a saját akol bűnét könnyebb elfogadni.

Még akkor is, ha egy ilyen eset simán a párt bukását kéne, hogy elhozza. Akkor is, ha sejthető, hogy az ellenfelek oldalán sem biztos, hogy mindenki feddhetetlen. De hát ők már megkapták a 2/3-os büntetésüket, tehát a választóknak hatalmában áll büntetni.

Szerintem az LMP nem csalt még választáson, sőt gyanúba se nagyon keveredtek. Lehet, hogy kapnak egy szavazatot tőlem? Kár, hogy világnézetileg sok töréspont van közöttünk.

Kim Jong Un 2013.09.29. 21:31:08

Remelem az a hazaarulo kecskemeti biro aki ezt tette, holnaptol mar munkanelkuli.

Hogy valaki ne lassa azt be, hogy a libas boszme tengely hatalomba valo visszaengedese ELPUSZTITJA az orszagot, az nem normalis...

Shopping 2013.09.29. 21:44:20

Kétféle ember van:
a tisztességes, és a másik fajta.

Aki egyszer csal, az máskor is fog.
Ennyi

Shopping 2013.09.29. 21:47:28

@Kim Jong Un: Téged nem zavar a csalás? ( pártállástól függetlenül )

Ha nem, akkor nagy a baj...

fda 2013.09.29. 21:50:12

@kublerek: mi az a nagy torzítás?
És miért nem lehet ilyen a törvény az EUban?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.09.29. 21:56:37

@Dezső Németh:

Jobb is, ha mindez megszűnik, ezek többnyire anakronisztikus dolgok.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.09.29. 21:57:42

@kublerek:

Ez nem igaz. A brit és a francia pl. választási rendszer SOKKAL torzítóbb. S ez alapvetően tagállami ügy.

WLaci 2013.09.29. 22:01:16

@szárny: A nép az tiszta listás választásnál dönt, a jelenlegi rendszer pont hogy a NÉP jelentős részének a véleményét hagyja figyelmen kívül.

WLaci 2013.09.29. 22:02:21

@Kim Jong Un: Ez az, komcsik, támadjátok még a kevés független bírót is... Respect a bátorságukhoz ebben a diktatúrában.

Kim Jong Un 2013.09.29. 22:10:10

@Shopping: a cel szentesiti az eszkozt elvet vallom ezugyben. A gyurcsany hatalomtol valo tavol tartasa barmilyen eszkozt lehetove tesz. Csalas, buntett, buncselekmeny, barmi. Csak meg egyszer ne johessen vissza, mert akkor itt mindennek vege.

Kim Jong Un 2013.09.29. 22:17:10

@WLaci: ha diktatura lenne, ezt nem irhattad volna le te seggarc. Barcsak, mondom barcsak az lenne itt, es az ilyeneket mint te a rendorseg epuleteben utlegelnek egesz ejszakakon at, hogy tudjatok merre van az arra!

Fullánkos Algol 2013.09.29. 22:22:16

Orbán - Kun Béla
Szájer - Ágoston Péter mek.oszk.hu/00300/00355/html/img/7b.jpg
Pintér Sándor - Garbai Sándor filmhiradokonline.hu/watch.php?id=5227
(ott van mellette a videón az egykori Martonyi meg a Révész Máriusz is)
Rogán Antal - Rákosi Mátyás
Pokorni Zoltán - Kunfi Zsigmond www.delmagyar.hu/133_napon_at_tarto_kulonos_alom/cikk/210/2092123/4.jpg
Németh Zsolt - Landler Jenő filmhiradokonline.hu/watch.php?id=5305
Zagyva György Gyula - Leopold Rado (Roth) (Lenin-fiú) kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsidokomm1.jpg
Kövér László - Tisza István
Gyurcsány - Klebelsberg - Metternich
stb...

Fullánkos Algol 2013.09.29. 22:29:54

@Sir Galahad: Amilyen tehetséges a fidesz a koncepciós perek szervezésében - pl.: viszkisdoboz.blog.hu/2013/09/28/143_ugyeszseg_kontra_ugyeszseg_masodfokon_a_tabornok_per?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_09_29&utm_campaign=index -, már rég kellett volna találniuk ezesetben bizonyítékot. Ezzel szemben itt bizonyíték van, a fidesznél meg csak pofázás. Ja és nem a szocik törvényesítették tavasztól, hanem a fidesz.

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2013.09.29. 22:32:09

A rezsicsökkentés jegyében továbbra is lopunk, csalunk, hazudunk!
- Lenyúltuk a nyugdíjpénztárakat,
- növeltük az államadósságot,
- újabb, rosszabb hiteleket vettünk fel,
- trafikmutyi, földmutyi, simlicska pályázatok a mi "nemzeti " találmányunk
- házi focistadion építése Felcsúton a nép akaratából
- ellopjuk a Takarékszövetkezeteket
- államosítjuk a szeszforgalmazást
- levédettük a "magyar seggszájúakat"
/selmeczi, szargyártó péter, zsigó, hopppá.../
- összeugrasztjuk a családokat, barátokat, sportolókat, művészeket,...a "nemzeti" szarháziságunk jegyében
- csak a fidesz, ha ez nem tetszik, akkor a kurva anyátok Rákai filip fidesztévé intendáns szerint
- lehet, hogy a "nemzeti" érdekek miatt csak 20 évente lesznek választások és kuss.
- Ha lennének is, akkor is választási csalásra készülünk.
- befogadjuk - a szavazatokért- a nyugatról kitoloncolt román cigányokat és az azeri baltás gyilkos is szervez "magyarokat" savazni!

Ez szivárgott ki a fidesz banda gyűléséről!

Szerintem orbán csürhe takarodj a fenébe és/vagy a p.csába!

Sir Galahad 2013.09.29. 22:42:56

@cellular: Vagy figyelmetlen vagy, vagy szándékosan állítasz valótlant, amikor azt állítod, a szerző a szavazók utaztatását nem köti kizárólag a Fideszhez. Szó szerint mint "a Fidesz sajátos „’oszt jónapot” technikáját" emlegeti. Ez hazugság. Abban persze igazad van, hogy minél kisebb egy párt, annál kisebb az esélye az ilyen törvényszegésnek. Az LMP-ről például én is elhiszem, hogy nem utaztatja a szavazóit, mert nem is nagyon vannak szavazói.

Kim Jong Un 2013.09.29. 23:00:39

@Múltkori után most hogy fog csalni a fidesz Baján?: akkor most irogasd le a boszme rendszer buneit is, aztan rajossz, hogy miert ez a kisebbik rossz.

Indriq 2013.09.29. 23:11:23

@Kim Jong Un: "a cel szentesiti az eszkozt elvet vallom ezugyben. A gyurcsany hatalomtol valo tavol tartasa barmilyen eszkozt lehetove tesz. Csalas, buntett, buncselekmeny, barmi. Csak meg egyszer ne johessen vissza, mert akkor itt mindennek vege."
Oke, ha levagod a farkad es megeszed, Gyurcsany visszavonul...

feketeesfeher 2013.09.29. 23:23:58

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

A brit és a francia politikai rendszer máshol képzi az ellensúlyokat.
De ugyanúgy képzi, mint a magyar.
A brit rendszerben ráadásul egy baromi nagy parlamenti fölénnyel sem lehetne olyan közjogi ámokfutást csinálni, mint amit most a fidesz tett.
Szóval nem pusztán egyetlen elemen múlik.

acetil 2013.09.29. 23:55:27

a láncszavazás megakadályozására új szavazási rendet kell bevezetni a bankkártyás fizetés mintájára:

nincs fülke. ez nem wc, nem kell teljes elszeparálás.

asztal van, szélén elől és kétoldalt 10-20 centi magas lap kartonból vagy bármiből. épp csak a kezet takarja ki, hogy ki hova ikszel. de ha valaki elő akarna venni valamit a kabátjából, vagy odatenni, az simán látszik. lehet három különböző magasságú asztal is, kicsit, közepes és magas termetűeknek.

asztal szemben van a választási bizottsággal, minden szavazást legalább két bizottsági tagnak néznie kell, csak ekkor érvényes. a minimum két tagnak a szavazólap átvételétől annak bedobásáig végig néznie kell a szavazót. táskához nyúlkálni nem lehet, ruhát le-felvenni nem lehet, semmit sem lehet csak szavazni. 2 perc, kibírható. aki nem akar csalni azt nem zavarja.

na így kiküszöbölhető lenne a láncszavazás, mert nem tudnák kicserélni a lapot. épp ezért nem lesz így...

ottomoll 2013.09.29. 23:56:51

@feketeesfeher: Kevered a választási rendszer torzítását, és a már megválasztott parlament működését. Az ellensúlyok is ez utóbbiban értelmezhetők. A magyar választási rendszer pedig jobban leképezi a választói akaratot, mint a tisztán listás vagy a tisztán választókerületi rendszer.

anonymand 2013.09.30. 00:04:32

Tisztelt Posztoló!

"A kedves szavazók pedig - Baján innen, Baján túl - ha kell, kezdjék meg az edzést, hogy aznap biztosan odaérjenek." - igen, mivel ez egy főpróba volt.
Most analizálnak, csiszolgatnak, finomítanak, oszt nézhetünk majd, hogy milyen olajozottan működik a (szavazó)gépezet...

Tisztelettel:
anonymand

Lesz még Magyar Köztársaság 2013.09.30. 00:41:22

@toportyánzsóti: A jövő évi orsz.gyűl.i választásokat már az új választási tv. alapján rendezik. Pl. a szavazók etetése-itatása teljesen legális lesz.

Napkutya 2013.09.30. 00:55:10

@Republic Forever!: Biztos van, aki két pár virsliért is eldobja az agyát a fülke előtt.

DE!

Neked, Nekem, Nekünk JÓ, hogy ugyanennek az embernek kellene majd fizetni a nyugdíjadat, törleszteni az államadósságot, fenntartani a társadalombiztosítást???

MERT NEM FOGJA!

Bármi is lesz, ugyanúgy várni fogja az ajándék virslit. A Fiúk ezt tökéletesen tudják.

Nekik, amúgy mindegy is. Az állam garantálja a nyugdíjukat. A MI pénzünkből....

véres horror 2013.09.30. 01:46:40

Olyan videót nem találtál, amin smittelő palika ugrál? Jobb lett volna ide, mint a Müller Kati, Bérczi István duó.
Náluk jobban passzolt volna a témához Nyelvúlyíttó Smit Palika... :DDD

véres horror 2013.09.30. 01:47:53

@Kim Jong Un: na igen. Mivel gyurcsányék sem csípték azt a tetves, gerinctelen, náci fajtádat. :D

áasdklfjáasn 2013.09.30. 03:07:41

Biciklivel vajon hogyan lehet tántorogni?

Aki annyira hülye, hogy nem ismeri a szavak jelentését, és csak képzavarokat tud írni, mi a lófaszért akar írásban megnyilvánulni?

Mert az annyira divatos?

@Beri Svarc:
Á, ő szimplán csak egy agyatlan barom.
Olvasd el bármelyik hozzászólását.

áasdklfjáasn 2013.09.30. 03:09:08

@Kim Jong Un:
Hát komcsikám, ez veletek a baj.
Annak idején Rákosiék is pont ugyanezt az elvet vallották.

Szóval remek kis Rákosi-gyerek vagy.

felcsutisuttyo 2013.09.30. 05:43:00

EZ A VÁLASZTÁSI CSALÁS , BŰNTÉNY. A FIDESZ A BŰNÖZŐ. MEGISMÉTELT VÁLASZTÁS AZ HELYES, DE A BŰNÖZŐ ,PÁRTOT KI KELL ZÁRNI MINDEN TOVÁBBI, ÉS ÚJ VÁLASZTÁSBÓL.
A Rohadék Nemzeti Gazember Fidesz Banda az országoson is ezt csinálja, s csak egy hajszálnyi bebizonyosodik, akkor az egész ORSZÁGOS VÁLASZTÁST ÉRVÉNYTELENNEK KELL NYILVÁNÍTANI S MEG KELL ISMÉTELNI (kerül amibe kerül), és a CSALÓ BŰNTÉNYT ELKÖVETŐ FIDESZT KI KELL ZÁRNI A MEGISMÉTELT VÁLASZTÁSBÓL.

HA PATTOGNAK, VAGY POFÁZNAK ÉS NEKIK ÁLL FELJEBB, AKKOR JÓL MEG KELL VERNI ŐKET, POFÁN KELL VÁGNI,..EL KELL KAPNI ŐKET ÉS MEGTANÍTANI A KUSSOLÁSRA ÉS ALÁZATRA, A NÉPPEL SZEMBEN.
..A hűbéreseket,..el kell kalapálni....ha pofáznak és forradalom kell nekik, akkor kapják meg azt is !

belekotty 2013.09.30. 06:52:10

@Kim Jong Un: Remélem feljelent valaki téged ezért. Remélem egy bíró lépni fog a bíróság megsértése és fenyegetése miatt.

belekotty 2013.09.30. 06:52:44

@Kim Jong Un: Ja és mi van a libsizéssel? Leszoktattak róla?

belekotty 2013.09.30. 06:53:36

@Kim Jong Un: "barcsak az lenne itt, es az ilyeneket mint te a rendorseg epuleteben utlegelnek egesz ejszakakon at, hogy tudjatok merre van az arra! "
- Ritka mocskos állat vagy!

csavari 2013.09.30. 07:03:13

Nem értem a bolsevik zsidó söpredék felháborodását amikor csak az általuk alkalmazott csalást a testvérpártjuk is alkalmazta! Nem értem a nagy felhajtást amikor családban marad minden! Talán nem kellett volna az mszmp-ből ennyi utódpártot fabrikálni!

belekotty 2013.09.30. 07:04:38

@csavari: innen még nem vagy kitiltva nácika?

belekotty 2013.09.30. 07:06:13

@csavari: Rossz hírem van neked. @Kim Jong Un: elvette tőled a legundorítóbb féreg címet.

Kalmár 2013.09.30. 07:12:11

@felcsutisuttyo: Ha ez így lenne, akkor nem is indulhatott volna az Mszp....

csavari 2013.09.30. 07:14:13

@belekotty:
Na igen a tényeket nem tudjátok elviselni rögtön a másik fél megsemmisítését követelitek, ez a ti liberalizmusotok! A tények nem léteznek számotokra csak az amit ti hazudoztok!

belekotty 2013.09.30. 07:23:02

@csavari: A másik fél megsemmisítést elvbarátod @Kim Jong Un: szorgalmazza, te barom!
Nem írtál semmiféle tényt, csak hörögtél, zsidóztál, te náci!

toportyánzsóti 2013.09.30. 07:31:30

@Kim Jong Un: Ez a szerencsétlen hozzáállásod biztos és méretes narancsbuktához lesz elegendő,úgyhogy csak toljad a böszme szekerét.

toportyánzsóti 2013.09.30. 07:41:05

@Republic Forever!: Évszázados jobber hagyomány a választási csalás,ebbe belefér bőven a választók fuvarozása,cigányok pálinkáztatása,száraztésztaosztogatás,átjelentkeztetés...Ma már ezek röhögve megbuktathatóak,külföldieknek így nem tudják eljátszani a demokratikus szalonnát ezek a bolsifattyak.

toportyánzsóti 2013.09.30. 07:42:37

@csavari: Söpredék söpredékezik,tetszel díszmagyar-díszkeresztény.

csavari 2013.09.30. 07:45:34

belekotty

Ha tanultál volna történelmet akkor nem írtál volna ekkora baromságot! A bolsevizmust és fasizmust (nácizmust) is ti hoztátok létre, és üzemeltettétek azaz pénzeltétek, pénzelitek a mai napig is!!
Ezzel együtt is milliószor a naácizmust mint egyszer a bolsevizmust mert töredék vér, gyilkosság tapad a kezükhöz mint a bolsevista tetveknek!

csavari 2013.09.30. 07:47:36

@toportyánzsóti:

Ennyi név alatt írogatsz? Attól még maradsz az aki vagy egy genetikai hulladék!

toportyánzsóti 2013.09.30. 07:49:23

@szárny: Ami 2010-ben volt azért böszmét kéne jutalmul lecidáznod.Jövőre más lesz,szimpla rezsibohóc elzavarás.Úgyhogy kereshetsz 1 vastag kötelet magadnak ostoba magyargyűlölő narancs idióta.

barli 2013.09.30. 07:56:21

Addig ok hogy csalt a fidesz. De ez miért jelenti automatikusan azt, hogy független volt a bíró? Szvsz vagy független volt, vagy részrehajló..

toportyánzsóti 2013.09.30. 07:57:38

@csavari: Hízelgéssel próbálkozzál a csuti dolomitbányásznál pöcegödörlakó gyűlöletdroidka.Ha arra járok még szarok egyet a bucidra.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.09.30. 08:02:28

Mindenki vigyen magával még egy embert.

Itt egyesek több embert is magukkal vittek.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.09.30. 09:14:42

@feketeesfeher:

"A brit rendszerben ráadásul egy baromi nagy parlamenti fölénnyel sem lehetne olyan közjogi ámokfutást csináln"

De lehet, csak senki nem csinálja.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.09.30. 09:16:29

@feketeesfeher:

"A brit és a francia politikai rendszer máshol képzi az ellensúlyokat."

Ez irreveláns. A lényeg: a szavazatok átmenése mandátumokba teljesen torz. Lehet 25 %-od és egyetlen képviselőd se, vagy lehet ugyanúgy 25 %-kal abszolút többséged is.

csavari 2013.09.30. 09:18:17

@toportyánzsóti:

Hízelegjen neked a Beyruti mészáros! Remélem téged is lemészárol begin mint a védtelen Palesztinokat!

szárny 2013.09.30. 09:38:06

@toportyánzsóti: Viszont, akit te most "böszmének" nevezel (óh, szentséges marxista dialektika...), azt meg neked és a hozzád hasonló szatócsfattyaknak "köszönhetjük". 2006. október 23-ának véres napjával együtt. Meg Horváth Ági rákgyógyító széfjeivel együtt. Meg Kuncze Gábor volt "belügy"miniszter ciántabletta-osztogató vágyával együtt.

Szóval, én nem csodálkoznék a helyedben azon, hogy 175:1 lett az eredmény. Azon csodálkoznék (a magam részéről csodálkozom is), hogy ez a véreskezű internacionalista tolvajbanda még szabadlábon van és az elzabrált vagyonában ülhet.

De: jön 2014...

véres horror 2013.09.30. 09:47:48

@csavari: azért genetikát emlegetni egy náci korcs részéről, elég merész húzás.
Igaz, nyilaskám?

cellular 2013.09.30. 11:02:47

@Sir Galahad: Nem ír olyat sehol, hogy az mszp sose csinál ilyet. Te ezt akarod kiolvasni belőle. A valóság annyi, hogy nevesíti a fidesz technikáját, de attól, hogy nevet ad neki, sehol nem zárja ki azt, hogy mások máshol nem csinálhattak hasonlót.

toportyánzsóti 2013.09.30. 11:37:55

@szárny: Ne mekegj,cidázd inkább a böszmét narancspufajkás elmekórtani eset,vagy az uzsorás láncszavaztató cigóvajda répáját,aki nélkül elbuktatok volna korábbi 80%-os körzetet

Lesz még Magyar Köztársaság 2013.09.30. 11:38:37

@toportyánzsóti: "Évszázados jobber hagyomány a választási csalás,ebbe belefér bőven a választók fuvarozása,cigányok pálinkáztatása,száraztésztaosztogatás,átjelentkeztetés..."

Bizony, ezzel az új választási tv.-el visszamegyünk a 19. századba. De hát mi mást is lehet várni egy olyan, egyébként bolsevik mentalitású bandától, amely legszívesebben Tisza István és Horthy korába álmodná vissza az országot és benne uralkodó elitként saját magát?

toportyánzsóti 2013.09.30. 11:40:53

@csavari: Magyargyűlölő díszmagyar,addig vagy palesztínbarát míg be nem repül 1 Scud az ablakodon.Utána már vastag kötél sem kell.

csavari 2013.10.01. 05:33:34

@toportyánzsóti:
A Magyar gyűlöletről te és fajtád tud könyvtárakat megtölteni! Kizárólag tőletek kell félni, hogy bármilyen fegyverrel is Magyarországra törjetek!

csavari 2013.10.01. 05:36:20

@véres horror:

Azokat is ti tenyésztettétek! Nálatok a nők rabszolgák nincs önálló döntési joguk! Ti szabjátok meg nekik hogy mit tehetnek! Röhejes ez a nácizás a földkerekség legrasszistább élőlényeitől!

toportyánzsóti 2013.10.01. 08:13:07

@csavari: Mellébeszélsz magyargyűlölő ,agyargyilkoló díszmagyar,mentek a csatornába a maszop után.

toportyánzsóti 2013.10.01. 08:14:16

@szárny: Mentek a csatornába a maszop után,magyargyilkosok.

csavari 2013.10.01. 09:03:56

@toportyánzsóti:

Te már ott vagy és kitöltöd az egészet! Másnak nincs már ott hely, mert származásod által csak te és senki más!

toportyánzsóti 2013.10.01. 09:13:15

@csavari: Csak a szarom van a csatornában,ahogy elnézem szépen szétkented az ostoba bucidon.

toportyánzsóti 2013.10.01. 10:01:28

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Közöd nincs a magyar szöveg értéshez,nem először kaplak rajta.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 10:24:39

@toportyánzsóti:

Amikor valaki neked bármiről konkrét kérdést tesz fel, a legritkább esetben szoktál választ adni. Te amolyan fanatikus kommentelő vagy.

toportyánzsóti 2013.10.01. 10:58:18

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Hogy én vagyok fanatikus?Ép elme nyerítve röhög rajtad,látva a netes lábnyomod.Kissé önkritikátlan vagy képnézegető birca?!

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 12:43:54

@toportyánzsóti:

Szinte minden hozzászólásod zsigeri hőbörgés, míg az egyéim nem ilyenek.

toportyánzsóti 2013.10.01. 14:03:29

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Látom megint gond a szövegértés,hogy tovább hőbörögjek...

csavari 2013.10.02. 05:41:41

@toportyánzsóti:

A csatorna se bír olyan görény vagy!

toportyánzsóti 2013.10.02. 07:17:57

@csavari: Csússzál tovább a taknyodon takonygerincű magyargyűlölő élősködő.

csavari 2013.10.02. 21:26:58

@toportyánzsóti:
Saját magatokat is gyűlölitek különben nem küldtétek volna őket Auschwitzbe és a többi szanatóriumba! Miért nem takarodsz haza tel-avivba, unjuk már pofádat!

toportyánzsóti 2013.10.03. 07:30:03

@csavari: Szaporodtál is takonygerincű magyargyűlölő?

csavari 2013.10.03. 13:49:28

@toportyánzsóti:

Szaporodni a nyulak meg a te fajtád szoktak! Anyád sok ilyen barmot ellett mint te vagy?

toportyánzsóti 2013.10.03. 16:10:19

@csavari: Telavivban lakik anyád aki mindig mondja inkább lenyelt volna sperma korodban ha tudja mi lesz belőle?

csavari 2013.10.03. 19:16:18

@toportyánzsóti:

Még mindig a fákon élsz? Csak utánozni tudsz? Önálló gondolatot nem vert beléd a moszad, arra nem képeztek ki? Csak a rablás, gyilkolás az életed?

toportyánzsóti 2013.10.03. 19:53:04

@csavari: Szét vagy csúszva csiga,Moszad vallatott vagy a narancsufók?
süti beállítások módosítása